NoCo2, de specialist in Led Verlichting

Led verlichting

In 2020 zal zo’n 90% van de verlichtingsmarkt uit LED bestaan. Zo ver is het nu nog niet, maar op dit moment gaat het wel snel met de verkoop van de meest duurzame lichttechniek op dit moment. Omdat het laag in energieverbruik is, een hoog rendement oplevert en een langere levensduur kent, is LED verlichting steeds meer aan de orde van de dag. Bovendien zijn de toepassingen ongekend. Mede hierdoor is LED nu ook hét alternatief voor TL verlichting.

Led Panelen, Led Downlighters, Led Wallwashers, Led Floodlights, LED TL en Led Streetlights

NoCo2 heeft een uitgebreid assortiment LED verlichting, waaronder Led Panelen, Led Downlighters, Led Wallwashers, Led Floodlights, LED TL en Led Streetlights. Allemaal prima lichttechnieken die een terugverdientijd van 2 tot 3 jaar en minimale onderhoudskosten kennen. Daarnaast heeft Led verlichting een positieve invloed op de prestaties.

Wat is Led verlichting?

LED staat voor “Light Emitting Diode” ofwel een licht uitstralende diode. De diode is een halfgeleidertechniek dat licht geeft als er stroom op staat.

 

Met Led verlichting heeft u alle kleuren in uw bereik

De kleur van het licht is afhankelijk van het gebruikte halfgeleidermateriaal. Bij Led is er geen glas of kwik van toepassing; er is sprake van een lange levensduur en een hoge energiebesparing, dus kostenbesparend. Bovendien (en dat is onze missie) is er sprake van een reductie van CO2 uitstoot.

De Led wolken van NoCo2
Plafonds met foto’s van wolken, bomen, blauwe lucht en verlichting geven een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel, wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. Je krijgt energie, het stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. NoCo2 biedt u de unieke Led wolken.
Graag komen wij bij u voor een demonstratie van dit unieke product.

Wat kost Led verlichting?

Bij Led verlichting kijk je meer naar de besparing dan naar de kosten. Led heeft een terugverdientijd van 2 tot 3 jaar en is dus goedkoper dan traditionele verlichting. Het is dan ook verstandig om te kijken wat voor besparing het oplevert als u uw TL buizen gaat vervangen door Led verlichting van NoCo2.

Hoeveel bespaar ik met Led verlichting

Gemiddeld bespaart u tot 65% op de energierekening. Bovendien is Led door de lange levensduur veel goedkoper in onderhoud. Overigens kan NoCo2 u begeleiden bij subsidies van de overheid. Tenslotte zijn er nog grotere besparingen mogelijk door Led verlichting te plaatsen in daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie.

Wij willen u graag verblijvend informeren

Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?

Neem contact op met NoCo2 voor meer informatie, een advies van één van onze adviseurs of een offerte.

Zo werkt NoCo2

NoCo2 geeft u graag advies door middel van een informatiepakket, offerte of een afspraak met één van onze adviseurs. Samen met u bepalen wij uw wensen en u krijgt een vrijblijvend advies en een messcherp voorstel. Kiest u voor NoCo2 dan kiest u voor onze specialistische monteurs. Bovendien informeren wij u graag over meer energiebesparende mogelijkheden door middel van ons NoCo2 Concept.