Met wind uw eigen kilowatt

Windenergie

NoCo2 kan uw partner zijn bij uw plannen voor een windturbine. Energie uit wind halen is niet nieuw. Vooral in Nederland zijn wij daar erg handig in. Denk maar eens aan de oude windmolens die vroeger het graan maalden of de waterhuishouding in de polder regelden. Door de uitvinding van de stoommachine en de IndustriëleR evolutie kwam de windenergie tijdelijk in een vergeethoekje, maar is nu weer helemaal terug. Windenergie blijkt dan ook meer dan ooit een mooie én zuivere toekomst te hebben.

Urban windturbine

Bij NoCo2 kunt u terecht voor de zogenaamde urban turbines. Dat zijn de wat kleinere windturbines die op een snelle manier op daken van woningen en bedrijfspanden geplaatst kunnen worden. Door de maximale hoogte van 15 meter zorgen ze voor veel minder horizonvervuiling en er zijn geen lastige procedures nodig om toestemming te krijgen voor het plaatsen.

Wat zijn Urban turbines?

De meer kleinere wind turbines worden ook wel Urban of stedelijke windturbines genoemd. Deze soort zijn veilig, stil en vormen een visueel geheel met het pand. Ze zijn uitermate geschikt voor het opwekken van kleinschalige energie, die direct in het gebouw kan worden verbruikt. Vooral samen met zonne-energie is het ideaal, want bij slecht weer is er vaak meer wind en bij mooi weer schijnt de zon. NoCo2 kan een dergelijke concept prima voor u uitwerken.

Hoeveel bespaar ik met een windturbine?

De opbrengst is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type windturbine, de locatie waar de windturbine geplaatst wordt en de hoogte ten opzichte van het maaiveld. Meestal kunnen wij wel een berekening maken als wij de situatie bij u geïnventariseerd hebben.

Wij willen u graag verblijvend informeren

Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?

Neem contact op met NoCo2 voor meer informatie, een advies van één van onze adviseurs of een offerte.

Zo werkt NoCo2

NoCo2 geeft u graag advies door middel van een informatiepakket, offerte of een afspraak met één van onze adviseurs. Samen met u bepalen wij uw wensen en u krijgt een vrijblijvend advies en een messcherp voorstel. Kiest u voor NoCo2 dan kiest u voor onze specialistische monteurs. Bovendien informeren wij u graag over meer energiebesparende mogelijkheden door middel van ons NoCo2 Concept.