Elektriciteit opslaan in een NoCo2 batterijsysteem voorzien van zoutwater

Heeft een SDE beschikking, u wilt een groot zonnestroominstallatie realiseren, maar u krijgt geen toestemming van uw netwerkbeheerder?

U wilt een compleet Off-grid systeem voor uw woning of bedrijf?

                  

Wij kunnen u hiermee helpen, het zoutwater energieopslag systeem, is een volledig geïntegreerde oplossing voor elektrische energie. De zoutwater batterij is gebaseerd op milieuvriendelijke materialen en is volledig onderhoudsvrij en veilig.

Het nieuwe energieopslagsysteem  van NoCo2 is nu beschikbaar
De nieuwste mijlpaal op de weg naar decentrale energieopwekking: Met dit nieuwe opslagsysteem biedt NoCo2 de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen zonnestroominstallatie. En dankzij het modulaire concept past het perfect bij uw persoonlijke behoeften. Dit nieuwe NoCo2 opslagsysteem is ‘s werelds eerste echte volledig modulaire energieopslagsysteem. Er zijn bijna geen grenzen in termen van capaciteit en prestaties. Hoe meer opslagcapaciteit of vermogen nodig is, hoe meer componenten met elkaar verbonden kunnen worden.

  • Pluk de vruchten van jouw zonne-energiesysteem
  • Produceer voortaan uw eigen groene stroom en zet zo uw energieprijs voor de komende jaren vast
  • Gebruik energie van de zon wanneer u dat nodig hebt
  • Stijging decentraal verbruik tot 80%
  • Duurzame verlaging van de elektriciteitsfactuur

Zoutwater technologie voor opslag van elektriciteit

Om de uitdaging aan te gaan met het stijgende energieverbruik en de groeiende aandeel aan hernieuwbare energie, is opslag van energie noodzakelijk. Hoge rendementen, veiligheid, koste efficiëntie en duurzaamheid zijn de belangrijkste factoren.Wij beiden ’s werelds veiligste en milieuvriendelijkste zoutwater batterij. De gepatenteerde Aqueous Ion Exchange Battery  heeft zich reeds bewezen in duizenden systemen. De batterijen zijn een gesloten energieopslag systeem gebaseerd op het zoutwater elektrolyt. Ze zijn gemaakt uit veel voorkomende, niet-toxische en ruwe materialen en er wordt gebruik gemaakt van kost- drukkende technieken.De zoutwater batterijen zijn volledig onderhoudsvrij en geoptimaliseerd voor dagelijkse diepe ontladingen. Frequente deelse ladingen en ontladingen hebben geen invloed op de levensduur van de batterijen.

Wilt u meer weten omtrent de mogelijkheden van het opslaan van uw eigen energie in zoutwater batterijpacks. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NoCo2 BV  0591-820252   info@noco2.nl