• Nijbracht 148
  • 7821 CE Emmen
  • 0591 - 820252
  • info@noco2.nl

Energie-opslag in een zoutwater batterij

Wij bieden ’s werelds veiligste en milieuvriendelijkste zoutwater batterij. De gepatenteerde Aqueous Ion Exchange Battery (AIB™) heeft zich reeds bewezen in duizenden systemen. De batterijen zijn een gesloten energieopslag systeem gebaseerd op het zoutwater elektrolyt.

Het zoutwater energieopslag systeem, is een volledig geïntegreerde oplossing voor elektrische energie.
Elektriciteit geproduceerd door fotovoltaïsche zonnepanelen of windmolens wordt opgeslagen en gebruikt tijdens perioden dat de zon niet schijnt of de wind niet waait. Zelfs zonder uw eigen kleine elektriciteitscentrale, kan dit systeem (gevoed door het lokale elektriciteitsnet) uw energie behoefte voorzien.

Indien het elektriciteitsnet wegvalt voorzien de batterijen in een back-up. Belangrijke verbruikers zoals de koelkast, diepvriezer, alarmsystemen, en andere blijven van stroom voorzien.

Voordelen & Hoofdpunten van de zoutwater technologie:
De veiligste en meest milieuvriendelijke energieopslag

Zoutwater technologie
Om de uitdaging aan te gaan met het stijgende energieverbruik en de groeiende aandeel aan hernieuwbare energie, is opslag van energie noodzakelijk. Hoge rendementen, veiligheid, koste efficiëntie en duurzaamheid zijn de belangrijkste factoren.

De zoutwater batterijen zijn volledig onderhoudsvrij en geoptimaliseerd voor dagelijkse diepe ontladingen. Frequente deelse ladingen en ontladingen hebben geen invloed op de levensduur van de batterijen.

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?