De online dakscan van NoCo2

Locatie en dakscan voor uw zonnepanelen

Bereken nu zelf wat uw opbrengsten met monokristallijne zonnepanelen of polykristallijne zonnepanelen zijn op uw dak. Zonder enige kennis krijgt u eenvoudig en gedetailleerd met de NoCo2 Dakscan inzicht in wat de elektriciteit opbrengsten zullen zijn.

 
Opbrengst berekening van uw zonnepanelen inclusief schaduwmanagement
Met de dakscan krijgt u meer informatie van NoCo2 voordat u tot aanschaf over gaat. NoCo2 stelt voor uw bedrijf een haalbaarheidsstudie op, met daarin een analyse van uw energieprofiel, zonne-instraling, technische optimalisatie, dakstabiliteit, mogelijk advies ten aanzien van dakrenovatie en een financierings- en exploitatiebegroting. Zo weet u waar u van tevoren aan toe bent!
Online dakscan

De documenten naar aanleiding van de dakscan zijn ook noodzakelijk voor een subsidieaanvraag van projecten met een vermogen groter dan of gelijk aan 0,5 MW. Door het opstellen van de quickscan en de haalbaarheidsstudie wordt zichtbaar welke investeringen er nodig zijn.

Wij nemen alle exploitatie mogelijkheden, rendementen en risicoprofielen met u door, van zelf investeren in zonnepanelen tot volledig ontzorging door middel van het leasen van zonnepanelen. Zo kunnen we gezamenlijk bepalen welke financiering voor uw project het meest gunstig is. Door ons concept voor zonnepanelen leasen, kunnen wij de gehele investering voor onze rekening nemen. Wel zo handig…

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Kies ook voor NoCo2

Neem contact op met NoCo2 voor meer informatie, een advies van één van onze adviseurs of een offerte.