• Nijbracht 148
  • 7821 CE Emmen
  • 0591 - 820252
  • info@noco2.nl

Infrarood Verwarming

Een aangename, duurzame warmte met infrarood verwarming

Infrarood panelen en infrarood vloerverwarming verwarmen niet de lucht, maar verwarmen voorwerpen en lichamen. Daarbij wordt een klein deel teruggekaatst en het grootste deel wordt geabsorbeerd. Hierdoor kun je volstaan met een lagere temperatuur. Bovendien verwarmt het sneller en is er geen energieverlies, omdat niet de hele lucht verwarmd hoeft te worden. Ook is het een aangename warmte. Tenslotte vinden veel mensen de infrarode panelen een stuk mooier dan radiotoren. Het neemt minder ruimte in en wij kunnen heel veel varianten leveren, zelfs varianten met uw eigen design.

Wat is infrarood?

Infrarood is warmte op basis van straling. Het is net zoals de staling van de zon. Belangrijk om te weten is dat er bij deze manier van verwarmen geen schadelijke UV straling vrijkomt. Bovendien is infrarood verwarming erg comfortabel omdat zonnewarmte natuurlijk aanvoelt voor de mens.

Hoeveel bespaar ik met infrarood panelen?

Infrarood verwarming levert u een duurzame besparing op. Er is sprake van een sterke daling van energieverbruik (van 20% tot 50%) ten opzichte van de traditionele verwarmingen. De besparing is wel afhankelijk van waar en hoe de infrarood panelen geplaatst worden. Het is erg belangrijk dat het juiste infrarood paneel op de juiste plek geplaatst wordt. Wij komen graag langs om een rendementsverwachting en een vrijblijvende offerte te maken.

Installatie van infrarood verwarming

Infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren, maar het is wel van belang dat het juiste paneel op de juiste plek wordt geplaatst. Voor de plaatsing van de panelen bent u bij NoCo2 bij het juiste adres! Wij geven u het beste advies en kunnen tevens de installatie voor onze rekening nemen.

Wat kosten infrarood panelen?

Bij het aanschaffen van infrarood panelen heeft u te maken met de aanschafkosten en de installatie van de infrarood panelen. Voor de panelen is geen onderhoud nodig en hier komen dus ook verder geen kosten bij kijken. Wij kunnen voor u de panelen op een professionele wijze bevestigen en de aansluitpunten voor het oog wegwerken.

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?