• Nijbracht 148
 • 7821 CE Emmen
 • 0591 - 820252
 • info@noco2.nl

Zonnepanelen

Wij leveren en monteren complete zonnepanelen systemen.

Een zonne-energie systeem bestaat uit de volgende componenten: zonnepanelen, aluminium montage materiaal voor de panelen en een omvormer. NoCo2 BV levert een installatie tot een werkend systeem, u heeft zelf geen omkijken naar de installatie, dit is inclusief de benodigde meterkast aanpassingen. NoCo2 BV neemt voor elk potentieel project uitgebreid de tijd voor een deskundig advies over het optimale aantal panelen en vermogen opwekking. NoCo2 BV verkoopt alleen materialen van topmerken: dus alleen A-kwaliteit producten die een optimale energieproductie mogelijk maken. Met onze aangeboden producten kiezen wij voor een hoge opbrengst en een lange levensduur. De zonnestroom installatie heeft een levensduur van minimaal 25 tot 30 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de materialen zo hoog is zodat gedurende minimaal 30 jaar een optimaal functionerend systeem gewaarborgd blijft.

Huis in Gasselte voorzien van groene stroom
Huis in Emmen gaat elektrisch neutraal
Huis in Arnhem verduurzaamd met groene stroom
Klant in Arnhem kiest voor duurzaam

Subsidiemogelijkheden

NoCo2 BV geeft een duidelijk advies over de eventuele subsidiemogelijkheden van de zonnestroom installatie van uw systeem, wij zorgen voor een offerte die geschikt is om subsidie aan te vragen.
Wij bieden u de volgende garanties:

 • De beste prijzen voor de hoogste kwaliteit
 • 25 jaar opbrengstgarantie op de panelen van tenminste 80%
 • 10 jaar opbrengstgarantie op de panelen van tenminste 90%
 • 5 jaar opbrengstgarantie op de panelen van tenminste 95%
 • 10 jaar garantie op de zonnepanelen
 • 5 jaar garantie op de omvormer
 • 3 jaar garantie op de werking van uw installatie

We bieden u ook de volgende opties aan bij uw systeem:

Full service abonnement. Bij dit abonnement nemen wij u alle zorg uit handen. Wij komen eenmaal per jaar uw installatie een onderhoudsbeurt geven en we monitoren uw productie gedurende het hele jaar. Bij problemen in de productie zorgen wij dat het probleem binnen vijf dagen is verholpen. NoCo2 BV is een ontwikkelaar van zonne-energie systemen en heeft al diverse projecten in Nederland gerealiseerd. Wij gebruiken onze kennis en netwerk voor zowel grootschalige als ook voor kleine particuliere projecten. Door deze schaalvergroting zijn wij in staat om de A-klasse producten tegen zeer scherpe prijzen in te kopen en zo iedereen met deze voordelen mee te laten delen.

Geld besparen met de NoCo2 zonnepanelen

Steeds meer particulieren besparen geld met zonnepanelen. Het klimaat in Nederland is dan ook uitermate geschikt voor zonnepanelen. Kiest u voor zonnepanelen, dan kiest u voor duurzaamheid. De zon is namelijk de schoonste en groenste energiebron.

Energieverbruik van een normaal gezin

Met maar 10 zonnepanelen verkrijgt een normaal gezin al bijna driekwart van de energiebehoefte uit de zon. De energierekening kan dus fors omlaag. Omdat u meestal maar één keer een zonnestroomsysteem aanschaft, moet u wel rekening houden met wat u kiest. Daarmee kan NoCo2 u goed van dienst zijn.

Installatie van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen is een klus voor specialisten. Daarvoor heeft NoCo2 de mankracht, de expertise en de middelen in huis. Daarvoor gaan we eerst uw wensen bepalen en dan krijgt u van ons een zonnepaneel-advies. Zo heeft u van tevoren precies in beeld wat de kosten en natuurlijk wat de verwachte opbrengsten zijn. Daarna kunnen wij binnen enkele weken de zonnepanelen voor u installeren en begint u met besparen!

Soorten zonnepanelen

Bij de aanschaf van zonnepanelen heeft u bij NoCo2 om te kiezen voor drie verschillende technieken van zonnepanelen.

 1. Monokristallijne zonnepanelen
 2. Polykristallijn zonnepanelen
 3. Dunne film zonnepanelen

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel zorgt ervoor dat zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Op een zonnepaneel zitten daarvoor zonnecellen die de zonne-energie opvangen. Er is veel keuze op het gebied van zonnepanelen, maar door onze knowhow weten wij welke materialen en merken wij het beste bij u kunnen installeren.

Hoeveel bespaar ik met zonnepanelen?

Het advies en de aanleg van zonnepanelen is een specialistische klus. Dat bepaalt ook hoeveel u kunt besparen. De besparing is aanzienlijk en er is sprake van een terugverdientijd. Ook kunt u de betaalde BTW op zonnepanelen terugvragen bij de belasting. Ook daarmee helpen we u graag. (Voorbeeld noemen: gemiddelde besparing per maand van particuliere klanten over het afgelopen jaar)

Wat kunnen zonnepanelen voor mij betekenen?

Om te weten wat u kwijt bent aan zonnepanelen, moet u eerst weten hoeveel u er nodig hebt. Om 3500 kWh stroom te kunnen krijgen, hebt u een totale opbrengst van 4120 Wattpiek nodig. De hoeveelheid Wattpiek hangt af van het type zonnepaneel, maar gemiddeld krijgt u zo’n 260 Wattpiek per paneel

Om uw besparingen te bereken wordt rekening gehouden met de ligging van de zonnepanelen, wat voor dak uw heeft en met wat voor hellingshoek de zonnepanelen komen te liggen. U kunt zelf ook aan het rekenen gaan met onze online dakscan zodat u een inzicht krijgt in de kosten, de besparing en de eventuele subsidie waarvan u gebruik kunt maken.

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?