Transparante zonnepanelen

Waar bestaan de transparante zonnepanelen van NoCo2 uit...
De Transparante Zonnepanelen Van NoCo2 BV zijn gemaakt van gelaagd glas met slechts een dikte van 7mm. Deze panelen zijn grotendeels licht doorlatend en worden daardoor exclusief gebruikt voor serres, veranda’s en gevels. De transparante zonnepanelen zijn eenvoudig te plaatsen, zijn enorm stabiel door het jaar genomen en hebben een hoog rendement. De panelen zijn gemaakt van een nieuw materiaal op het gebied van zonnepanelen en hebben een hogere lichtgevoeligheid dan de traditionele panelen van silicium. Dankzij dit nieuwe materiaal zijn de panelen minder gevoelig voor een bepaalde invalshoek of Nederlandse weersomstandigheden.
Voordelen van transparante zonnepanelen

Onze Transparante Zonnepanelen zijn verkrijgbaar in de uitvoering van enkel gelaagd glas (standaard 8mm), hoog rendement isolatieglas en drievoudig glas. Wanneer u een tuinkamer wilt realiseren kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van geïsoleerd glas waardoor er ook geen warmteverlies optreedt. Met deze 3 varianten kan elke veranda, serre of tuinkamer gerealiseerd worden.

De constructie van transparante zonnepanelen

Transparante Zonnepanelen zijn ontwikkeld voor veranda’s, maar kunnen ook voor tal van andere toepassingen gebruikt worden, zoals in vliesgevels. Dankzij een uniek profielen systeem, welke speciaal zijn ontwikkeld voor de transparante zonnepanelen, creëer je een unieke veranda. Deze speciale aluminium profielen houden de transparante zonnepanelen in plek en dankzij de sierlijsten zijn de kabels perfect weggewerkt. Als onderbouw kunt u kiezen voor een aluminium veranda systeem in gewenste RAL kleur of voor een stoere larikshout constructie. Doordat alles dichtbij de bron wordt ingekocht kunnen wij scherpe offertes op maat leveren.

De productgarantie
  • 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap
  • Productgarantie, de eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%
  • Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Kies ook voor NoCo2

Neem contact op met NoCo2 voor meer informatie, een advies van één van onze adviseurs of een offerte.