• Nijbracht 148
  • 7821 CE Emmen
  • 0591 - 820252
  • info@noco2.nl

LED Verlichting

NoCo2, een specialist in LED Verlichting

In 2020 zal zo’n 90% van de verlichtingsmarkt uit LED bestaan. Op dit moment is het nog niet zover maar het gaat wel snel met de verkoop van de meest duurzame lichttechnieken. Het is namelijk laag in energieverbruik, het levert een hoog rendement op en het kent een langere levensduur. LED is tegenwoordig hét alternatief voor TL verlichting.

LED verlichting

Hoeveel wordt er bespaard met LED verlichting?

Gemiddeld bespaart een bedrijf 65% op de energierekening. Bovendien is LED door de lange levensduur veel goedkoper in onderhoud. NoCo2 kan u begeleiden bij subsidies van de overheid. Tenslotte zijn er nog grotere besparingen mogelijk door LED verlichting te plaatsen in daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie. Als u uw TL buizen gaat vervangen voor LED verlichting is het verstandig om te kijken wat voor besparing het oplevert.

LED assortiment

NoCo2 heeft een uitgebreid assortiment LED* verlichting, waaronder LED Panelen, LED Downlighters, LED Wallwashers, LED Floodlights, LED TL en LED Streetlights. Dit zijn uitstekende lichttechnieken die een terugverdientijd van 2 tot 3 jaar kennen en minimale onderhoudskosten met zich meebrengen. Daarnaast heeft LED verlichting een positieve invloed op de prestaties bij een bedrijf.

*LED staat voor “Light Emitting Diode” ofwel een licht uitstralende diode. Een diode is een halfgeleidertechniek dat licht geeft als er stroom op staat.

Met LED verlichting heeft u alle kleuren in uw bereik

De kleur van het licht is afhankelijk van het gebruikte halfgeleidermateriaal. Bij LED is er geen glas of kwik van toepassing: er is sprake van een lange levensduur en een hoge energiebesparing, dus kostenbesparend. Bovendien (en dat is onze missie) is er sprake van een reductie van CO2 uitstoot.

De LED wolken van NoCo2

Plafonds met foto’s van wolken, bomen, blauwe lucht en verlichting geven een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel, wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. Je krijgt energie, het stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. NoCo2 biedt u de unieke Led wolken. Graag komen wij bij u voor een demonstratie van dit unieke product.

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?