• Nijbracht 148
  • 7821 CE Emmen
  • 0591 - 820252
  • info@noco2.nl

Windturbine

Met wind uw eigen kilowatt

NoCo2 kan uw partner zijn bij uw plannen voor een windturbine. Energie uit wind halen is niet nieuw. De opbrengst van windturbines is afhankelijk van de draaisnelheid van de wieken. Wind waait niet altijd met dezelfde snelheid en dus is de elektriciteitsproductie variabel. Hier is echter wel een schatting van te maken. Windenergie gaat een mooie en zuivere toekomst tegemoet.

Wat zijn Urban turbines?

De kleinere wind turbines worden ook wel Urban of stedelijke windturbines genoemd. Deze soort turbine is veilig, stil en vormt een visueel geheel met het pand. Ze zijn uitermate geschikt voor het opwekken van kleinschalige energie die direct in het gebouw kan worden verbruikt. Vooral samen met zonne-energie is het ideaal, want bij slecht weer is er vaak meer wind en bij mooi weer schijnt de zon. NoCo2 kan een dergelijk concept prima voor u uitwerken.

Urban windturbine

Bij NoCo2 kunt u terecht voor de zogenaamde Urban turbines. Dat zijn wat kleinere windturbines die op een snelle manier op daken van bedrijfspanden geplaatst kunnen worden. Windenergie is veel minder belastend voor het milieu, geeft minder vervuiling en reduceert de CO2 uitstoot. Door de maximale hoogste van 15 meter zorgen ze voor veel minder horizonvervuiling en er zullen geen lastige procedures plaatsvinden om toestemming te krijgen om de turbines te installeren.

Hoeveel bespaar ik met een windturbine?

De opbrengst is afhankelijk van een aantal factoren: de type windturbine, de locatie waar de windturbine geplaatst wordt en de hoogte ten opzichte van het maaiveld. Als wij de situatie bij uw bedrijf hebben geïnventariseerd kunnen we een berekening maken over de gemiddelde besparing bij aanschaf van een windturbine.

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?