• Nijbracht 148
  • 7821 CE Emmen
  • 0591 - 820252
  • info@noco2.nl

Zonnepanelen

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Om onze duurzame ambitie waar te kunnen maken, richten we ons vooral op grote stukken grond, bedrijfsdaken of groepen daken. Stukken grond leveren vaak meer op wanneer ze gebruikt worden door een zonnepark. Hiernaast worden daken meestal voor niets anders gebruikt waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen.

Huis in Emmen gaat elektrisch neutraal
Huis in Gasselte voorzien van groene stroom
een energiezuinig appartementencomplex
Zonnepanelen en verduurzamen van Verenigingen van Eigenaren

Installatie van zonnepanelen

Eerst bespreken we uw wensen en analyseren we mogelijkheden van de loactie. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte met een plan van aanpak. Zo heeft u van tevoren precies in beeld wat de kosten zijn, wat er bij het installatietraject komt kijken en natuurlijk wat de verwachte opbrengsten zijn. Wij kunnen binnen enkele weken de zonnepanelen voor u installeren.

Rendabel investeren

Op basis van de aanvraag kunnen wij een schatting maken van de terugverdientijd, vaak komt dit uit tussen de 5 en 7 jaar. Uiteraard is het afhankelijk van het aantal zonne-uren, maar met gemiddelden kunnen we een goede indicatie geven. We houden rekening met de meest belangrijke variabelen: windrichting, hellingshoek van het dak, gemiddeld aantal zonne-uren, schaduw en het soort zonnepaneel.

Subsidie voor zonnepanelen

Voor de aanschaf van zonnepanelen is in sommige gevallen een subsidie mogelijk. Als dit het geval is bij uw aanvraag, dan zullen we dit uiteraard aan u voorleggen. Onder bepaalde omstandigheden is een tegemoetkoming mogelijk voor de aanschaf van energiezuinige producten. Wij kunnen samen met u berekenen of en welke subsidie of andere tegemoetkoming op uw situatie van toepassing is.

Soorten zonnepanelen

Bij de aanschaf van zonnepanelen heeft u bij NoCo2 om te kiezen voor drie verschillende technieken van zonnepanelen:

  1. Monokristallijne zonnepanelen
  2. Polykristallijn zonnepanelen
  3. Dunne film zonnepanelen

Heeft u ook interesse wat NoCo2 voor u kan betekenen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?