Zonnelening Emmen

Zonnelening Emmen

U kunt nog steeds gebruik maken van een zonnelening van de Gemeente Emmen. De zonnelening is voorzien van een rentevoordeel en is onder andere te gebruiken om te investeren in zonnepanelen of een zonneboiler. U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 7.500,- lenen. De looptijd is 10 jaar.

Mogelijke subsidie regeling

Wilt u uw woning of bedrijf energiezuiniger maken en weten welke subsidies en aantrekkelijke leningen er zijn? Op de website Emmen geeft energie vindt u een selectie van de mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren over de beste optie voor u en tevens de zonnepanelen leveren en installeren. Via een applicatie kunt u vervolgens de opbrengsten inzien.

Zonnelening aanvragen

We adviseren u graag en vrijblijvend naar de verduurzamingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Wilt u meer informatie of een zonnelening aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Dakscan

Wilt u direct inzicht in de kosten van het plaatsen van zonnepanelen? Vraag dan de Dakscan aan. U krijgt dan vrijblijvend een offerte voor het installeren van Zonnepanelen op uw dak. Heeft u ook interesse in de zonnelening van ‘Emmen geeft energie’ dan kunt u dit aangeven in het aanvraagformulier.