Zonnepanelen betalen met je energierekening?

WILT U DIT OOK?

U betaalt de panelen maandelijks. Dit doe je met het geld dat je aan de energierekening zou besteden. Dit is voor veel mensen aantrekkelijk. Wij willen u graag een goed advies geven over dit unieke betaalconcept voor de zonnepanelen.

ZONNEPANELEN WORDEN STEEDS GOEDKOPER!

Dat is een verhaal van vraag en aanbod. Steeds meer mensen willen zonnepanelen. De vraag is groot, maar het aanbod is dat ook. En dat maakt het goedkoper. bovendien wordt de kwaliteit van zonnepanelen steeds beter. De opbrengst is hoger en ze gaan langer mee. 

BEST WEL HOGE INVESTERING

Maar dan nog. Dan moet u die investering wel hebben! En dat is voor veel mensen nog lastig. Dat bedrag heb je vaak niet zomaar op de plank liggen. Ga je geld lenen, dan betaal je daarvoor. Niet iedereen wil dat. Een van de oplossingen voor dit financieringsprobleem is het concept: ZONNEPANELEN OP AFBETALING! We hebben afgelopen zomer veel mensen met dit concept kunnen helpen.

HOEVEEL BENT U MAANDELIJKS KWIJT AAN UW ENERGIEKOSTEN?

Hoe werkt dit interessante concept?

Het eerste wat u moet weten is om te weten hoeveel stroom u verbruikt per paar, en per maand. ( ter verduidelijking, uw energierekening bestaat gemiddeld voor 40% uit de kosten voor stroomverbruik en voor 60% uit de kosten voor gasverbruik. Overigens geldt dit dan weer niet voor iedereen. Als u elektrisch kookt ziet de verhouding er weer anders uit )

Maandelijks betalen

Vervolgens wordt bekeken hoeveel panelen u nodig heeft en hoeveel panelen u kunt betalen met het bedrag dat u maandelijks kwijt bent aan uw stroomverbruik. Dat is het bedrag dat u maandelijks gaat afdragen. Want die kosten heeft u natuurlijk niet meer als u zonnepanelen op uw dak hebt liggen. Voor iedere klant wordt daarbij een unieke regeling getroffen.

De zonnepanelen worden direct op uw dak gelegd. Ze zijn van u en u profiteert direct van de opbrengst. U hebt dus recht op BTW teruggave, dat wij ook voor u kunnen regelen. Dus u bent ook geen extra geld kwijt. Afhankelijk van uw stroomverbruik en het aantal panelen zijn de zonnepanelen na een aantal jaren betaald. En dan profiteert u direct van zonne-energie.