Zonnepanelen in elk gewenste kleur, ook met een bosprint

Traditionele zonnepanelen kunnen een esthetische uitdaging zijn voor het toekennen van een bouwvergunning

Lokale overheden moet bij projecten voor zonnepanelen vaak kiezen tussen de visuele impact van het project en een vermindering van CO2 uitstoot. Hoewel er de laatste jaren belangrijke stappen zijn gezet om op meer plaatsen residentiële en commerciële projecten te kunnen ontwikkelen, zijn er toch nog veel goed gelegen daken niet benut omwille van bouwbeperkingen of visueel-esthetische gevoeligheden.

Gekleurde zonnepanelen openen en nieuwe markt voor zonne-installaties

In hun streven naar technologische innovaties ontwikkelde BISOL een serie gekleurde zonnepanelen met de bedoeling om de visuele impact van zonne-installaties te verbeteren of om er een speciaal project mee te maken. Zowel ambtenaren, installatiebedrijven als eindklanten reageerden erg enthousiast op dit nieuwe product. Vooral de kleur “Rustic Red” valt erg in de smaak, omdat die mooi aansluit bij de kleur van roodbruine dakpannen.

Deze speciale zonnepanelen geven met haar groene panelen voor projecten in een veld, of rode panelen voor op een pannendak, nieuwe mogelijkheden om in gebieden met strenge bouwregels toch zonnepanelen te kunnen plaatsen. De Spectrum reeks is beschikbaar in 245Wp en 250Wp en biedt dezelfde voordelen als gelijkaardige polykristallijne zonnepanelen: positieve vermogenstolerantie, lineaire vermogensgarantie van 85% na 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar. En dat alles voor een gekleurde zonne-installatie. Installatiebedrijven kunnen een mooi en geïntegreerd project aanbieden, zonder te moeten inboeten aan efficiëntie of opbrengst. Voor installaties op het dak zijn er speciaal passend gekleurde klemmen en de Spectrum reeks is ook als BIPV oplossing beschikbaar.

Beschikbaar in meerdere kleuren

Past perfect bij de kleur van het dak
Made in Europa
PID free
Opbouw of dak-geïntegreerd
Alle relevante certificaten
Voorgesorteerde panelen voor een beter rendement
Extreem lage degradatie
25 jaar lineaire vermogensgarantie

 

Wilt u meer weten neem eens contact op met de adviseurs van NoCo2 B.V. informatie?

(bron Bisol)