Geld besparen met de NoCo2 zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Steeds meer bedrijven en particulieren besparen geld met zonnepanelen. Het klimaat in Nederland is dan ook uitermate geschikt voor zonnepanelen. Kiest u voor zonnepanelen, dan kiest u voor duurzaamheid. Niet voor niets is de zon de schoonste en groenste energiebron.

Energieverbruik van een normaal gezin

Met maar 10 zonnepanelen verkrijgt een normaal gezin al bijna driekwart van de energiebehoefte uit de zon. De energierekening kan dus fors omlaag. Omdat u meestal maar één keer een zonnestroomsysteem aanschaft, moet u wel rekening houden met wat u kiest. Daarmee kan NoCo2 u goed van dienst zijn.

Installatie van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen is een klus voor specialisten. Daarvoor heeft NoCo2 de mankracht, de expertise en de middelen in huis. Daarvoor gaan we eerst uw wensen bepalen en dan krijgt u van ons een zonnepaneel-advies. Zo heeft u van tevoren precies in beeld wat de kosten en natuurlijk wat de verwachte opbrengsten zijn. Daarna kunnen wij binnen enkele weken de zonnepanelen voor u installeren en begint u met besparen!
zonnepanelen dakscan

Wat zijn zonnepanelen

Wat is een zonnepaneel?

Een zonnepaneel (of fotovoltaisch paneel) zorgt er voor dat zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Op een zonnepaneel zitten daarvoor zonnecellen die de zonne-energie opvangen. Er is veel keuze op het gebied van zonnepanelen, maar door onze knowhow weten wij welke materialen en merken wij het beste bij u kunnen installeren.

 

Verschillende type zonnepanelen

Zo leveren wij standaard panelen van Poly Cristaline, Mono Cristaline panelen, batterypack systemen en (CIS) daglichtpanelen. Welke zonnepanelen kiest u?

 

Solar carports

Maar wij leveren ook complete PV dak geïntegreerde systemen en Solar carports.

Wat kosten zonnepanelen

Om te weten wat u kwijt bent aan zonnepanelen, moet u eerst weten hoeveel u er nodig hebt. Om 3500 kWh stroom te kunnen krijgen, hebt u een totale opbrengst 4120 Wattpiek nodig.

Wattpiek

De hoeveelheid Wattpiek (Wp) hangt af van het type zonnepaneel, maar gemiddeld krijgt u zo’n 260 Wp per paneel.

 

Zonnepanelen op uw eigen dak

Graag berekenen wij voor u welke opbrengst u krijgt en tegen welke kosten.

 

Opbrengstberekening voor uw eigen situatie

Daarbij wordt rekening gehouden met de ligging van de zonnepanelen (wat voor dak en met wat voor helling). U kunt ook zelf aan het rekenen gaan met onze online dakscan.

Hoeveel bespaar ik met zonnepanelen?

Het advies en de aanleg van zonnepanelen is een specialistische klus. Dat bepaalt ook hoeveel u kunt besparen. De besparing is aanzienlijk en er is sprake van een terugverdientijd. Ook kunt u de betaalde BTW op zonnepanelen terugvragen bij de belasting. Ook daarmee helpen wij u graag.

Monokristallijn of polykristallijn of dunne film zonnepanelen? 

Welke zonnepanelen kiest u?

De BTW teruggave bij aanschaf van zonnepanelen

De BTW teruggave bij de belastingdienst geregeld krijgen is niet eenvoudig! Wilt u zeker zijn van de teruggave en alles op een professionele manier laten verzorgen? Samen met onze partner de Centrale BTW teruggave regelen wij daarom graag voor u de BTW teruggave! De Centrale BTW teruggave houdt u gedurende het gehele traject via e-mail op de hoogte van de vorderingen! Heeft u interesse en heeft u na het lezen van de folder nog vragen, neemt u dan contact met ons op!

Wij willen u graag verblijvend informeren

Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op zoek naar duurzame oplossingen of energie besparing?

Neem contact op met NoCo2 voor meer informatie, een advies van één van onze adviseurs of een offerte.

Zo werkt NoCo2

NoCo2 geeft u graag advies door middel van een informatiepakket, offerte of een afspraak met één van onze adviseurs. Samen met u bepalen wij uw wensen en u krijgt een vrijblijvend advies en een messcherp voorstel. Kiest u voor NoCo2 dan kiest u voor onze specialistische monteurs. Bovendien informeren wij u graag over meer energiebesparende mogelijkheden door middel van ons NoCo2 Concept.